Abarth 124 Spider

Catalogusprijs vanaf € 34.500*
Gamma

ACTIEVE PROMOTIES

Bekijk de actieve promoties:

Overzicht

Abarth 124 Spider

Benzine
170 CV / 125 kW
5,1 - 8,5 (l/100Km)
2
Euro 6d TEMP
Manueel
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTWI

Details

Beschrijving voertuig

KARAKTER DAT ZICH LAAT VOELEN.

De overlangs gemonteerde 1.4 MultiAir Turbo-motor met 170 pk levert in combinatie met de onmiskenbare Abarth Record Monza-uitlaat een optimaal vermogen op elk moment. Hij stuurt zijn vermogen via een mechanisch zelfsperrend differentieel naar de achterwielen om de tractie te optimaliseren en levert de acceleraties en opwinding die van een Abarth worden verwacht.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto

Vakmanschap

ALCANTARA BEKLEDING - De precisie komt tot uiting in de kleinste details

De aandacht voor details die de auto's met Schorpioen altijd al hebben onderscheiden, siert ook de nieuwe Abarth 124 Spider, met zijn racewageninterieur en Alcantara bekleding. Ideaal voor een sportief en wendbaar rijgedrag, dat zo typisch is voor de Italiaans GT.

 

METALEN NUMMERPLAATJE - Een uniek identificatienummer voor uw Spider

Vakmanschap is één van de fundamenten van Abarths grootste successen. Dit genummerd plaatje op de nieuwe Abarth 124 Spider werd ontworpen door de technici van het Abarth Racing Team en vertegenwoordigd een certificaat van kwaliteit en prestaties.

SELECTIETOETS AANDRIJVING - Rijstijl op maat

De sporttoets verwerkt de prestaties en maakt het mogelijk om een sportievere motorafstelling (met overboost), een sportiever schakelgedrag en sporievere stuurreacties te berekenen. Bovendien garandeert de korte, directe versnellingspook een levendig en nauwkeurig rijgedrag. Alles om de beste prestaties te verzekeren.

 

ZWAARTEPUNT VAN 38.5 CM - Uiterst stabiele prestaties en veiligheid

Dankzij de sportieve ophanging met Bilstein-schokdempers verzekert de nieuwe Abarth 124 Spider een onberispelijk weggedrag, een hogere stabiliteit en een maximale betrouwbaarheid, zeker in de bochten. De adrenaline van een echte roadster begint bij veiligheid.

 

ABARTH RECORD MONZA- UITLAAT - Vermoegn krijgt een nieuwe stem

De standaarduitlaat met vier uitlaatpijpen en twee modl laat de gasuitstoot varieren naargelang het gebruike toerental. De lagere tegendruk verzekert een krachtige vermogenontplooiing bij alle snelheden. En met de vier uitlaatpijpen oogt het systeem nog sportiever en dynamischer.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto

Overzicht

Abarth 124 Spider

Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Uitvoeringen