Nationaal

SUMMER PRO DEALS
Deze maand is het nog goed zaken doen bij Fiat Professional!

Profiteer van de Summer Pro Deals en krijg extra voordeel op al onze bestelwagens uit stock. 
Uw voordeel: meer dan 75 % korting op alle packs PRO en PRO NAV!

FIORINO CARGO SX +PACK PRO NAV
Van €11.720 nu voor de promoprijs van €6.995(1)
Bekijk deze aanbieding


DOBLÒ CARGO L1H1 + PACK PRO NAV + 5 JAAR GARANTIE
Van €14.300 nu voor de promoprijs van €7.700(2)
Bekijk deze aanbieding


TALENTO L1H1 BESTELWAGEN + PACK PRO NAV + 5 JAAR GARANTIE
Van €25.630 nu voor de promoprijs van €14.219(3)
Bekijk deze aanbieding


DUCATO L2H2 GOEDERENVERVOER + PACK PRO NAV.
Van €32.945 nu voor de promoprijs van €17.849(4)
Bekijk deze aanbieding 


Profiteer deze maand van de Summer Pro Deals op al onze stock voertuigen en u rijdt deze zomer nog in uw nieuwe bestelwagen!

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

(1) Prijs ZBTW. Actie geldig t/m 30/09/2019 voor een Fiorino SX 1,4 Essence 77pk met aftrek van alle premies/voordelen. Pack Pro Nav inbegrepen. Actie geldig in het deelnemende netwerk van Fiat Professional. Het geïllustreerde voertuig komt niet overeen met de versie van het voertuig waarvoor de prijs wordt aangegeven. Deze actie is uitsluitend voorbehouden aan professionals. Actie geldig enkel op Fiorino stockvoertuigen en ingeschreven vóór 30/09/2019. ECOpremie geldig bij aankoop van een Fiat Fiorino van 01/09/2019 tot en met 30/09/2019. De ECOpremie is geldig voor de recyclage van uw voertuig en is voorbehouden aan professionele klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de eigenaar van het nieuwe voertuig moet overeenkomen met de naam van de laatste eigenaar van het overgenomen voertuig of gebruiker als leasing. Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens de laatste 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende Fiat Professional netwerk.  

(2) (Prijs ZBTW. Actie geldig t/m 30/09/2019 voor een Doblò Cargo L1H1 BASE 1,4 Benzine 95pk met aftrek van alle premies/voordelen. Pack Pro inbegrepen. Actie geldig in het deelnemende netwerk van Fiat Professional. Het geïllustreerde voertuig komt niet overeen met de versie van het voertuig waarvoor de prijs wordt aangegeven. Deze actie is uitsluitend voorbehouden aan professionals. Actie geldig enkel op Doblò stockvoertuigen en ingeschreven vóór 30/09/2019. ECOpremie geldig bij aankoop van een Fiat Doblò benzine van 01/09/2019 tot en met 30/09/2019. De ECOpremie is geldig voor de recyclage van uw voertuig en is voorbehouden aan professionele klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de eigenaar van het nieuwe voertuig moet overeenkomen met de naam van de laatste eigenaar van het overgenomen voertuig of gebruiker als leasing. Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens de laatste 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende Fiat Professional netwerk.

(3) Prijs ZBTW. Actie geldig t/m 30/09/2019 voor een Talento Bestelwagen L1H1 1.2T Base 1,6 Multijet 95pk met aftrek van alle premies/voordelen. Pack Pro Navigatie inbegrepen. Actie geldig in het deelnemende netwerk van Fiat Professional. Het geïllustreerde voertuig komt niet overeen met de versie van het voertuig waarvoor de prijs wordt aangegeven. Deze actie is uitsluitend voorbehouden aan professionals. Actie geldig enkel op Talento stockvoertuigen en ingeschreven vóór 30/09/2019. ECOpremie geldig bij aankoop van een Fiat Talento 95pk van 01/09/2019 tot en met 30/09/2019. De ECOpremie is geldig voor de recyclage van uw voertuig en is voorbehouden aan professionele klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de eigenaar van het nieuwe voertuig moet overeenkomen met de naam van de laatste eigenaar van het overgenomen voertuig of gebruiker als leasing. Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens de laatste 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende Fiat Professional netwerk

(4) Aanbod geldig t/m 30/09/2019 op Ducato L2H2 3.5T 2,3 Multijet 130pk Euro 6 met aftrek van alle premies/voordelen. Pack Pro Navigatie inbegrepen. Actie geldig in het deelnemende netwerk van Fiat Professional. Het geïllustreerde voertuig komt niet overeen met de versie van het voertuig waarvoor de prijs wordt aangegeven. Deze actie is uitsluitend voorbehouden aan professionals. Actie geldig enkel op ducato stockvoertuigen en ingeschreven vóór 30/09/2019. ECOpremie geldig bij aankoop van een Fiat Ducato van van 01/09/2019 tot en met 30/09/2019. De ECOpremie is geldig voor de recyclage van uw voertuig en is voorbehouden aan professionele klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de eigenaar van het nieuwe voertuig moet overeenkomen met de naam van de laatste eigenaar van het overgenomen voertuig of gebruiker als leasing. Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens de laatste 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende Fiat Professional netwerk.