Garage Marrannes NV

Creëer uw wagenpark

Met Garage Marrannes NV kunt u de voertuigen kiezen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf binnen alle FCA-modellen.

Creëer uw wagenpark

Selecteer uw voertuigen en vraag een offerte aan.

Filter

Met FIAT kunt u de voertuigen kiezen die het best passen bij uw bedrijf uit alle modellen: van de nieuwste Fiat Tipo met 5 deuren en de Tipo-stationwagen tot de tijdloze stadsauto‘s Panda , de ruime en veelzijdige Doblò en Qubo. En met de 500, 500X, 500L en 500L Living-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Alfa Romeo biedt u een gamma voertuigen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op efficiënte voertuigen met een lage uitstoot, die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden bieden op vlak van veiligheid, innovatie en prestaties. En met de Giulia , Giulietta modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Het commerciële wagenpark van Fiat Professional is het antwoord op al uw professionele transport- en mobiliteitsbehoeften met een aanbod dat uniek is qua volledigheid en veelzijdigheid.
Ducato, Doblò, Fiorino, Talento en Fullback, Talento: een winnend team om uw bedrijf onweerstaanbaar te maken. En met FCA-bank kunt u de financiële oplossing kiezen die het best aansluit bij uw behoeften.

Jeep biedt u een gamma van voertuigen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op efficiënte voertuigen met een lage uitstoot, die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden bieden op vlak van veiligheid, innovatie en prestaties. En met de Renegade-, Cherokee- en Grand Cherokee-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Als u uw bedrijf een niet te evenaren boost wilt geven biedt Abarth een gamma van modellen dat net zo ambitieus is als uw doelen.
Prestatie, sportiviteit en uitzonderlijk rijplezier: ken het teken van de schorpioen toe aan uw bedrijf door voordeel te halen uit de gunstige, commerciële aanbiedingen en op maat gemaakte financiering.

-->