Fiat 500 120th

Catalogusprijs vanaf € 13.990*
Gamma

Overzicht

Fiat 500 120th

Benzine
69 - 105 CV / 51 - 77 kW
3 - 6,2 (l/100km)
3
Euro 6d-TEMP
Manueel
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTW incl.

Details

Nieuwe 500 120th

Geniet tot zes maanden lang van Apple Music®

  Fiat wordt 120 en heeft een bijzonder geschenk voor u! Sluit u aan bij de nieuwe 500 120th -familie en bereid u voor op een reis doorheen muziek U krijgt zes maanden lang Apple Music® -familie en bereid u voor op een reis doorheen muziek U krijgt zes maanden lang Apple Music® Meer dan 50 miljoen nummers om u overal naartoe te brengen. Klinkt fantastisch, niet?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Design & Koetswerk

Al de stijl van een 500 met een nog opvallendere look.

  

Koetswerk

Laat u leiden door de muziek

Vertrek in de Fiat 500 120th en ervaar de stad met een nieuw tempo. Al het iconische karakter van de 500 met een nog exclusievere en elegantere look dankzij de nieuwe tweekleurige uitvoering ‘Tuxedo’. Een unieke stijl die nooit uit de mode gaat.

Interieur


Stijl aan boord Alt. Stap uit in stijl

Het volledig zwarte interieur van de nieuwe 500 120th biedt een uniek comfort, rijk aan elegantie en details.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

Een fantastische muziekervaring

Een onvergetelijke rijervaring met Apple Music®. Ontdek de complete Apple® -ervaring. We trakteren met tot zes maanden Apple Music® om te genieten van een eindeloze playlist, dankzij meer dan 50 miljoen songs die u zonder reclame kunt streamen.


UconnectTM HD LIVE

Houd alles onder controle met het standaard gemonteerde Uconnect™ HD LIVE-systeem met 7”-aanraakscherm. Verbind het systeem met uw smartphone en gebruik de uitgebreide waaier aan apps van het boordsysteem:

- eco:Drive, dat uw rijstijl monitort en u helpt om uw brandstofverbruik te verlagen
- my:Car, dat de status van uw voertuig controleert, zelfs via smartphone, en onthoudt waar u geparkeerd staat.

Mopar® Connect


Uw kans om uw wagen nooit meer uit het oog te verliezen. Met Mopar® CONNECT weet u steeds waar u uw wagen hebt geparkeerd en kunt u vanaf uw smartphone de deuren openen en sluiten en de rijsnelheid en bewegingen controleren. Dankzij de pushberichten loopt u bovendien nooit het risico dat u iets in uw wagen vergeet. Als optie verkrijgbaar.

Android AutoTM standaard

Krijg gemakkelijk toegang tot de inhoud en apps van uw smartphone. Met Android Auto* verschijnen uw apps op het scherm in een eenvoudige en intuïtieve interface, gerangschikt op overzichtelijke pagina’s. En dankzij Google Maps kunt u de route en verkeerssituatie in real time controleren.


*Android, Android Auto, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

Apple CarPlay standaard

Ontdek een slimmere en veiligere manier om uw iPhone te gebruiken in de auto. Apple CarPlay* toont de apps op uw iPhone die u onderweg zou willen gebruiken, op het ingebouwde scherm in de auto, zodat u kunt bellen, berichten kunt versturen en ontvangen, en naar Apple Music kunt luisteren zonder uw blik van de weg af te wenden.

* CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Motor

Fiat 500 benzine - Motor 0.9 TwinAir Turbo 85 pk S&S

De Fiat 500 is beschikbaar met de benzinemotor met 85 pk TwinAir die topprestaties neerzet en die belangrijke vernieuwingen integreert die door Fiat ontwikkeld werden voor de benzinemotoren. De motor is het resultaat van een downsizing-technologie die de cilinderinhoud, het aantal cilinders en de afmetingen van de motor verkleint. Zo worden het brandstofverbruik en de uitstoot drastisch verminderd (tot 30%) terwijl het vermogen en de prestaties gelijk blijven dankzij de toevoeging van een turbocompressor.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Fiat 500 120th

Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.