Fiat Panda 4x4

Catalogusprijs vanaf € 15.740*
Gamma

Overzicht

Fiat Panda 4x4

Benzine - CNG - Diesel
69 - 95 CV / 51 - 70 kW
3,2 - 6,6 (l/100km) / 2,6 - 3,9 Cng (kg)
5
Euro6d-TEMP
Manueel
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTW incl.

Details

Voertuig beschrijving

Design en exterieur

Een compact design, een laag gewicht en vierwielaandrijving: de compactste kleine terreinwagen op de markt.

Details

Adrenaline verzerkerd met de Panda 4x4

Als u evenveel houdt van plattelandsuitstapjes als stadsexcursies, kiest u best een kleine wagen die even veelzijdig is als uw behoeften gevarieerd zijn. De Panda 4x4 biedt u een authentieke terreinsgeest binnen de afmetingen van een stadswagen en opent zo grenzeloze mogelijkheden.

 

Een zee van ruimte, zelf in het interieur

Het interieur van de Panda 4x4 combineert elegantie met design en comfort en een bijkomende gepersonaliseerde toets: de exclusieve afwerking van dit model voor een uitgesproken karakter dat vanaf de eerste aanblik duidelijk wordt.

 

Zaklamp, tent, slaapzak...

Als u voor de 4x4 opteert, bent u ongetwijfeld een avonturier, een liefhebber van reizen en ontdekkingstochten en hebt u wellicht heel wat ruimte nodig voor uw bagage. Met de Panda 4x4 en zijn polyvalente interieur hoeft u zich nergens zorgen om te maken: voortaan hoeft u niets meer thuis te laten.

 

Technologie

De panda stelt voor: Uconnect-radio

Nog meer ontspanning: de Panda 4x4 is uitgerust met een Uconnect-radio met een nieuwe houder voor uw smartphone, die u via Bluetooth kunt verbinden. Er is ook een nieuwe interface voor apps gericht op de bestuurder. En dat alles binnen handbereik via virtuele accenten. Of via een eenvoudige gesproken commando's als u dat wenst.

 

Radio, playlist, oproep?

De Panda 4x4 is avontuurlijk, ook op het gebied van technologie: zo kunt u in alle eenvoud kiezen tussen uw favoriete radiozender of uw playlist beluisteren, uw contactpersonen raadplegen of een route uitstippelen. En als u zo geconcentreerd bent op het infotainmentsysteem van de wagen dat u niet oplet waar u hem parkeert, activeert u gewoon de functie Find My Car om hem terug te vinden. Om in alle sereniteit te rijden.

 

Uw beste reisgezel

Geen enkele rit lijkt te lang als u een reisgezel zoals PandaMyApp hebt, een gratis app voor uw smartphone. Verbind uw telefoon voor elke functie met uw wagen en u krijgt toegang tot virtuele toetsen voor elke functie van de nieuwe radio van de Panda 4x4: volumeregeling, telefoonoproepen, eco:Drive, Find My Car en tal van andere.

 

Stop & Start

Zeg uw zorgen vaarwel en geniet: de Panda 4x4 beschikt over de start-stoptechnologie en een schakelindicator. De eerste schakelt de motor uit wanneer u stilstaat om brandstof te besparen terwijl de tweede u aangeeft wanneer u het best van versnelling veranderd. Zo dringt u uw koolstofvoetafdruk in alle sereniteit terug.

 

Prestaties en veiligheid

Prestaties

 

Veiligheid in de stadsjungle

De Panda 4x4 wordt dan wel gedreven door zijn terreingeest, toch weet hij zich ook in de stad te gedragen. Zo beschikt hij over City Brake Control-systeem dat dreigende aanrijdingen met een obstakel of ander voertuig detecteerd en de bestuurder bijstaat door een autmatische noodstop uit te voeren.

 

In alle omstandigheden...

Dankzij een McPherson-ophanging vooraan en onderling verbonden wielen achteraan garandeert de Panda 4x4 een uitzonderlijke wendbaarheid. En met specifieke modder-en sneeuwbanden (M+S) laat hij zich door niets tegenhouden, ongeacht het weer.

 

Alles is onder controle

De electronische stabiliteitscontrole ESC van de Panda 4x4 omvat het antiblokkeerremsysteem ABS dat voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens het remmen om het weggedrag nooit in het gedrang te brengen en nooit van de juiste weg af te raken.

 

In alle omstandigheden...

De Panda 4x4 past zich aan elk type van terrein aan: in omstandigheden met beperkte grip voorkomt de antispinregeling ASR dat de wielen doorslippen tijdens het accelereren en remmen terwijl het elektronische sperdifferentieel ELD het koppel naar de wielen met de meeste grip stuurt.

 

Veiligheid

 

Veiligheid voor alle passagiers

Airbags voor de bestuurder en passagiers, elektronsiche stabiliteitscontrole ESC, antiblokkeerremsystemeem ABS, antispinregeling ASR, elektronisch differentieel ELD, noodremhulp City Brake Control... Met de Panda 4x4 bent u in veilige handen

 

Maximaal passief veiligheidsniveau

Niemand zorgt beter voor uw gezin dan de Panda-familie Daarom hebben we de Panda 4x4 uitgerust met zes airbags vooraan en op de flanken

 

De panda zorgt voor u, van kop tot teen

De Panda 4x4 denkt werkelijk aan alles: zijn voorste hoofdsteunen zijn uitgerust met een geintegreerde whiplashbescherming die nekletsels door aanrijdingen achteraan uitsluit.

 

Stabiel op elk terrein

Rijd in alle sereniteit in de wetenschap dat uw gezin veilig is. Met de Panda 4x4 geniet u een perfecte beheersing bij noodmanoeuvres of op gladde ondergrond dankzij de elektronische stabiliteitscontrole ESP, die ook het antiblokkeerremsysteem ABS, de elektronische remkrachtverdeler EBV en de noodremhulp BAS en de vertrekhulp voor hellingen Hill Holder omvat.

 

Vraaggestuurd koppel

Het systeem 'vraaggestuurd koppel' van de Panda 4x4 gebruikt twee differentielen en een elektronisch bediende koppeling die het koppel op een uniforme en proportionle manier over de twee assen kan verdelen. Dankzij zijn oprijhoek van 21 graden en zijn elektronische sperdifferentieel ELD gaat de Panda 4x4 geen uitdaging uit de weg.

 

 

 

Motoren

Fiat Panda 4x4 diesel - 1.3 MultiJet-dieselmotor met 95 pk en S&S

De Panda 4x4 diesel is uitgerust met de MultiJet-technologie: de innovatieve injectoren kunnen tot acht injecties per cyclus genereren om zo de verbranding te optimaliseren dankzij alsmaar meer geavanceerde technologieën zoals het IRS-systeem om de brandstofinjectie te regelen. Dat bevordert het verbrandingsproces en draagt bij tot een lager geluids- en emissieniveau.

 • Maximaal vermogen
  KW (PK) BIJ TR.MIN.
  69.85 (95) BIJ 3.750
 • Maximale koppel
  CE - NM (KGM) bij TR.MIN.
  200 (204) BIJ 1.500
 • Topsnelheid
  (km/h)
  167km/h
 • Optrekken
  Van 0 tot 100 km/h (sec.)
  12.5
 • Richtvebruik
  (l/100 km) 2004/3/CE
  4.7 Stedelijke cyclus
  4.3 Cyclus buiten de stad
  4,4 Gemengde cyclus
 • CO2- emissies
  117

 

Fiat Panda benzine - 0.9 TwinAir-motor met 85 pk en S&S

De Panda 4x4 benzine doet een beroep op de TwinAir-motor die kan schermen met uitstekende prestaties en alle belangrijke Fiat-innovaties voor benzinemotoren gebruikt. Deze motor is de vrucht van de downsizingtechnologie die de cilinderinhoud, het aantal cilinders en de afmetingen van de motor vermindert. Zo worden de verbruiks- en emissiecijfers drastisch verminderd (tot -30%) terwijl het vermogen en de prestaties toch op peil blijven dankzij de montage van een turbo.

 • Maximaal vermogen
  KW (PK) BIJ TR.MIN.
  63 (85) BIJ 5.500 / 57 (77,5) bij 5.500
 • Maximale koppel
  CE - NM (KGM) bij TR.MIN.
  145 (14,8) BIJ 2000
 • Topsnelheid
  (km/h)
  166km/h
 • Optrekken
  Van 0 tot 100 km/h (sec.)
  12.1
 • Richtvebruik
  (l/100 km) 2004/3/CE
  5,9 Stedelijke cyclus
  4.3 Cyclus buiten de stad
  4,9 Gemengde cyclus
 • CO2- emissies
  117

Overzicht

Fiat Panda 4x4

Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Fiat voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies