Nationaal

Ontdek de Jeep® Renegade en geniet van maar liefst 25% Black Month korting(1) op stockwagens.

Ervaar de combinatie die u al zo lang zoekt: de functionaliteit van de stad, de vitaliteit van de natuur en de perfecte harmonie tussen beide. Met zijn vernieuwde en heroïsche look, zijn comfortabele interieur en zijn uitgekiende technologie vormt de nieuwe Jeep®® Renegade uw toegangsticket tot elke bestemming.

Voornaamste standaarduitrustingen
Automatische airconditioning "DualZone" • Adaptive Cruise Control (ACC) • Navigatiesysteem met 8,4" touchscreen (UConnect 4.0) en Smartphone mirroring (Apple CarPlay) • Parkeersensoren Parksense vooraan en achteraan • Forward Collision Mitigation Plus (waarschuwingssysteem frontale aanrijding)

Prijs
Optimaliseer uw trajecten en ontdek de nieuwe Jeep® Renegade Sport 1.0 T3 4x2 120pk. Beschikbaar vanaf €16.900 onder voorwaarden(2)

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

(1) Maximale korting geldig bij aankoop van een Renegade Limited uit stock. De lijst van in aanmerking komende stockwagens is beschikbaar bij uw erkende Jeep®-verdeler. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

(2) Aanbevolen catalogusprijs BTW incl. van een nieuwe Jeep®® Renegade Sport 1.0 T3 4x2 120pk zonder opties van € 20.700, na aftrek van de Jeep®-korting van € 2.000 en de recyclagepremie van € 1.800 (3).

(3) De recyclagepremie is geldig bij aankoop van een Jeep® Renegade Sport. Het is geldig voor het recyclen van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet ten minste 7 jaar anciënniteit hebben en minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract.

(1 t.e.m 3) Deze  aanbiedingen zijn BTWi en gereserveerd voor particuliere klanten en geldig het deelnemende  tussen 04/11/19 en 30/11/19. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.jeep®.be. V.U.: Yann Chabert. Adverteerder: FCA Belgium N.V., Jules Cockxstraat 12a – 1160 Brussel. RPR Brussel. KBO: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: www.jeep®.be. Niet-contractuele foto. De afgebeelde voertuigen komen niet overeen met de beschreven versies en prijzen.